Ruusu Pilvemäen lounasraveissa pe 22.07. sijalle 2.

22.7.2016

Varikolla Ruusu valmistautuu kisaan tyypilliseen tapaansa varsin rauhallisena.
Varikolla Ruusu valmistautuu kisaan tyypilliseen tapaansa varsin rauhallisena.

Ruusu kisasi ravien ensimmäisessä lähdössä klo 12.00 numerolla 12.

 

Volttilähdöt ovat alkaneet ikavästi laukalla, joten tänään kokeiltiin ensimmäistä kertaa autolähtöä. Auton perässä pääsi harjoittelemaan klo 11.10, mutta auton lähtiessä matkaan, Ruusu oli takasuoralla aivan liian kaukana autosta saadakseen siihen kunnon tuntumaa.

 

Varsinainen lähtö onnistui kaikilta hyvin, mutta Ruusu jäi ulkokaarteesta lähteneenä joukon hännille. Ruusu ei kuitenkaan lähtenyt etenemään laukaten vaan määrätietoisesti kiri etenevän hevosjoukon puoliväliin. Ruusu sai kohta peräänsä myös sijoitustaan parantamaan lähteneen hevosen. Toisella kierroksella Ruusun eteneminen kohti kärkeä jatkui. Takasuoran päättyessä kaksi hevosta veti kaulaa muihin ja eteni varsin rivasti maalisuoralle. Toinen hevosista oli meidän Ruusu! Rinta rinnan saavuttiin maaliviivalle. Ruusu jäi toiseksi, mutta tämä häviö ei ole häpeä. Tästä on hyvä jatkaa.

 

Ohjaksissa oli tällä kertaa paljon ajokokemusta ja hyvän maineen omaava nuori kuski Hannu Torvinen. Ruusua aiemmin ajanut Mika Forss oli matkalla Vieremän iltaraveihin.

 

Kuvia ennen ja jälkeen suorituksen löytyy Ruusu-sivulta.

 

< < < Katso Forssan Lehden juttu.